På DI Handels bestyrelsesmøde den 06. maj 2021 blev CFO Christian Søgaard-Christensen fra Lemvigh-Müller valgt ind i bestyrelsen.

01.06.21 DI Handel Nyheder

Tre skarpe til Lemvigh-Müllers CFO

Mød CFO Christian Søgaard-Christensen fra Lemvigh-Müller i denne uges Q&A. Han er nyligt tiltrådt som medlem af DI Handels bestyrelse.

På DI Handels bestyrelsesmøde den 06. maj 2021 blev CFO Christian Søgaard-Christensen fra Lemvigh-Müller valgt ind i bestyrelsen. Christian tiltrådte stillingen som CFO i Lemvigh-Müller i 2019. Christian har tidligere været CFO for TORM og Engagement Manager for McKinsey & Company.

Læs også: Engroshandel 2025

Hvad er årsagen til, at du gerne vil være med i DI Handels bestyrelse, og hvad vil du gerne bidrage med? 

I Lemvigh-Müller nyder vi godt af den ekspertise og faglige indsigt, der kommer gennem vores engagement i DI generelt og DI Handel i særdeleshed. De analyser, udviklingsprojekter og den løbende bistand, vi får fra DI Handel, gør en forskel for vores forretning.  Vi vil også gerne være med til at gøre en forskel den anden vej rundt.

Som stor, dansk B2B grossist på stål og teknik arbejder Lemvigh-Müller tæt sammen med virksomheder i industrien, installationssektoren, bygge- og anlægsbranchen og forsyningssektoren, både på produkt- og forretningsstrategisk niveau. Den viden og indsigt, der kommer gennem vores brede berøringsflade med dansk erhvervsliv, ønsker jeg at bringe i spil i DI Handel til vores fælles bedste.

Læs også: Tre skarpe til Abenas direktør

Ser du nogle vigtige tendenser i danske handelsvirksomheder?

DI Handel og Deloitte Monitor ramte den ret godt for 1,5 år siden med rapporten ”Engroshandel 2025”. Her blev der peget på fem megatrends: Stigende kundeforventninger, krav om produktinnovation, en ny rolle for mellemleddene, tiltagende krav om bæredygtighed og accelererende digitalisering. Disse fem trends folder sig virkelig ud i vores forretning – formentlig med øget takt under corona-pandemien. Det er vigtigt, at vi fortsat forholder os til det i DI Handel.

Læs også: Tre skarpe til STARKs direktør

Hvorfor er det efter din opfattelse vigtigt at være med i et branchefællesskab som DI Handel?

Som stor grossistvirksomhed taler vi i vores daglige virke ofte om skalafordele. Det samme gælder i DI Handel. Jo bredere funderet vi er på tværs af danske handelsvirksomheder, desto større stemme og gennemslagskraft får vi i forhold til de udviklinger og dagsordener, der har indflydelse på vores brancher og de vilkår, vi har for at drive forretning. Som en samlet enhed kan vi fx også være med til at accelerere den vigtige grønne omstilling i danske handelsvirksomheder.

Se hele DI Handels bestyrelse lige her: Hvem er bestyrelsesmedlemmer i DI Handel? Se dem her.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Katrine Jacobi
Skrevet af:

Katrine Jacobi

Relateret indhold