12.01.22 DI Handel Nyheder

Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr. – Styrk din virksomheds vækst og konkurrenceevne med e-handel

Ønsker du at sætte skub i din virksomsheds e-handel og har du ambitioner om at etablere eller styrke din virksomheds online salg? SMV:Digital åbner den 31. januar for ansøgninger til en tilskudspulje på 25.000 kr., hvor små og mellemstore virksomheder kan få rådgivning og hjælp til at styrke deres e-handel.

Sidder du som SMV’er og har brug for hjælp til at komme i gang med at opstarte din webshop? Er det nu du har chancen. Med SMV:Digital får du konkret rådgivning i dit arbejde med e-handel og digital omstilling af din virksomhed. 

Tilskuddet er for dig, der oplever udfordringer med e-handel og mangler løsninger for at styrke dit online salg. I SMV:Digital kan du søge om et tilskud på 25.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at realisere dine e-handels ambitioner.

Hvad kan jeg søge til?

Eksempler på områder inden for e-handel, du kan søge tilskudsmidler til:

  • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger.
  • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik
  • Besøgsdataanalyse, konverteringsoptimering, Business Intelligence
  • Produktkonfiguration, chat og anden specialudvikling for e-handel

Få allerede nu styr på din ansøgning – Bliv klogere på hvad du kan ansøge om tilskud til: Webinarer

Hvem kan søge?

Alle SMV, der har ambitioner om at opstarte eller styrke deres virksomhed med ny teknologi, ved at digitalisere processer eller optimere online salg. Det forventes ikke at din virksomhed har et færdigt digitalt projekt, men at du har identificeret, hvor du har brug for hjælp, og hvor du ønsker afdækning af dine muligheder og udfordringer. Udover at have identificeret, hvilken del af din e-handel du ønsker hjælp til, skal du for at være i betragtning til tilskuddet på 25.000 kr. opfylde følgende kriterier:

  • Dansk CVR-nr
  • 2-49 ansatte
  • En omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro
  • Digital eller teknologisk nyhedsværdi for virksomheden.
  • Virksomhedens forventninger til rådgivning

I tråd med ovenstående kriterier er det som en del af rådgivningstilskuddet påkrævet, at du deltager på en workshop, hvor du få inspiration til, hvordan du kan arbejde med at styrke din virksomheds e-handel. Det er også på workshoppen du får hjælp til at matche med rette rådgiver.

Deltagelse i workshoppen er muligt, såfremt din ansøgning godkendes. Samtidig er deltagelse i workshoppen en forudsætning for at bruge tilskuddet på 25.000 til at købe privat rådgivning.

Hvorfor bør din virksomhed søge?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du bør søge om tilskuddet, så læs med her. SMV:Digital puljen og tilskuddet på 25.000 giver dig de bedste muligheder for at styrke dit online salg og udnytte potentialet ved e-handel. Gennem privat rådgivning og workshops bliver du klædt på til at opstarte eller styrke din eksisterende webshop, hvilket bidrager til din virksomheds vækst og styrker din virksomheds konkurrenceevne.

Læs også: DI mener - e-handel

Få hjælp til ansøgning

Ansøgningsprocessen er nem og foregår via www.smvdigital.dk. Du kan gøre brug af ansøgningsskabelonen, som du ligeledes finder på siden eller længere nede i denne artikel.

Har du spørgsmål til SMV:Digital eller har brug for sparring på din virksomhedsprojekt, kan du få hjælp af dit tværkommunale Erhvervshus.

Læs mere og ansøg her.

 

Skabeloner

Download skabelon til forberedelse af ansøgning

SMVDigital skabelon

SMV:Digital

SMV:Digital  er en pulje, der skal hjælpe SMV’er i deres arbejde med digital omstilling eller e-handel.

Projektet SMV:Digital er et nationalt program, der har til formål at hjælpe særligt SMV’erne med at udvikle og vækste efter konsekvenserne af COVID-19. Formålet er at styrke produktivitet og konkurrenceevnen i danske SMV’er, gennem øget anvendelse af digitalisering, e-handel og automatisering.

Relateret indhold