Getty Images

17.08.22 DI Handel Nyheder

Bliv klar til efterårets tilskudspuljer

Ønsker du at skabe værdi med data, investere i ny teknologi, styrke din virksomheds digitale sikkerhed eller online salg? I efteråret åbner SMV:Digital for fem puljer, hvor du kan søge om tilskud til at styrke forskellige digitaliseringsprojekter.

Den første tilskudspulje på 25.000 kr. til privat rådgivning åbner for ansøgninger 29. august 2022, så er du SMV’er og har du brug for hjælp til at styrke digitalisering i din virksomhed, er det nu du har chancen. Måske du har brug for hjælp til at opstarte eller styrke din webshop?

Med SMV: Digital får du konkret rådgivning, viden og inspiration til at komme i gang eller videre med din digitale omstilling, automatisering eller e-handel.

Få styr på de fem tilskudspuljer
SMV:Digital åbner løbende for tilskudspuljer, hvortil du kan ansøge om forskellige former for hjælp i form af privat rådgivning, investering i ny teknologi, udvikling af dine medarbejders digitale kompetencer. Kort sagt giver SMV: digital tilskudspuljer mulighed for at sætte skub i din virksomheds vækst og udvikling indenfor emner som automatisering og e-handel. Her kan du få overblik over efterårets puljer, samt læse mere om, hvad de hver giver tilskud til:

Hvem kan søge?
Er du SMV og har du ambitioner med at styrke din digitalisering, kan du søge tilskudspuljen. Der er opstillet kriterier til de forskellige tilskudspuljer. Tilskudspuljen på 25.000 kr. åbner for ansøgninger 29. august. Her kan du søge om tilskud til at opstarte eller styrke din virksomheds online salg i form af en webshop eller anden ny teknologi. Her skal du skal opfylde følgende kriterierne for at komme i betragtning til tilskuddet:

  • Dansk CVR-nr
  • 2-49 ansatte
  • En omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro
  • En beskrivelse af virksomheden, vækstambitioner, projektbeskrivelse samt motivation for deltagelse

Læs mere om tilskudspuljen på 25.000 her: Digital omstilling: Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr. | SMV:Digital (smvdigital.dk)

Ansøgning – hvorfor og hvordan?
SMV:Digital puljen og tilskudspuljerne giver dig de bedste muligheder for at styrke dit online salg og udnytte potentialet ved e-handel. Gennem konkret rådgivning bliver du klædt på til at opstarte eller styrke din eksisterende webshop, hvilket bidrager til din virksomheds vækst og styrker din virksomheds konkurrenceevne.

Læs også: https://www.danskindustri.dk/politik-og-analyser/di-mener/handel/e-handel/

Selve ansøgningsprocessen foregår via www.smvdigital.dk. Her kan du også finde ansøgningsskabelonen, -kravene og -processen. Har du spørgsmål til SMV:Digital eller har brug for sparring på din virksomhedsprojekt, kan du få hjælp af dit tværkommunale Erhvervshus.

Du kan læse mere om de forskellige puljer og ansøge her: Tilskudspuljer i SMV:Digital i 2022 (smvdigital.dk)

Simone S. Nielsen
Skrevet af:

Simone S. Nielsen

Relateret indhold