06.12.23 DI Handel Nyheder

DI Handel hæver kontingentet med 3,4% i 2024

Bestyrelsen i DI Handel har på baggrund af et mandat fra generalforsamlingen den 8. juni 2023 besluttet at hæve kontingentet for medlemmerne med 3,4% i 2024. Dette sker for at sikre, at branchefællesskabet fortsat kan levere høj kvalitet og værdi til de over 3.000 handelsvirksomheder, der er en del af DI Handel. Justeringen af kontingentet til DI Handel er den første justering i mere end 8 år.

Kontingentstigningen er baseret på løninflationstakten opgjort i Dansk Arbejdsgiverforenings konjunkturstatistik for 2. kvartal 2023, som også udgør grundlaget for justering af kontingentet til DI.

Bestyrelsen og sekretariatet i DI Handel håber på medlemmernes forståelse og opbakning til denne beslutning, som er nødvendig for forsat at bevare og udvikle branchefællesskabets tilbud og services. DI Handel vil fortsat arbejde for at skabe og formidle ny og unik viden om fremtidens handel, så medlemmerne kan være på forkant og forblive konkurrencedygtige. Desuden vil DI Handel også fortsætte arbejdet med at kæmpe for at sikre fair og gode rammevilkår for handelsvirksomhederne. I den forbindelse takker DI Handel alle medlemmer for deres engagement og loyalitet og ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2024.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til kontingentjusteringen, er du velkommen til at kontakte DI Handel på telefon 3377 3377 eller e-mail handel@danskindustri.dk.

 

MEDLEMS-FORDELE

Er du interesseret I at blive klogere på DI Handel og dine fordele som medlem, kan du læse mere her, og ellers er du altid velkommen til at tage fat I os.

DI Handel - DI's branchefællesskab for handel - bliv medlem allerede i dag

Skrevet af:

Jacob Kjeldsen

Relateret indhold