14.03.23 DI Handel Nyheder

Open supply chain innovation – Fremtiden er nu…

Kom helt tæt på en af verdens største logistikudbydere og hør om de største makro trends indenfor logistik, når DB Schenkers globale innovationsansvarlige Erik Wirsing møder os til webinar 14.april 2023.

Vi lever i en meget omskiftelig tid med enorme mængder af data, og det kan ofte være vanskeligt og komplekst at få et overblik – selv over nuet.

Hvis man tænker på de seneste 3 års udvikling indenfor global logistik & forsyningskæder er der nok få, som havde forudset covid, at et skib satte sig fast i Suez, og der atter blev krig i Europa for blot at nævne nogle få større begivenheder, som har haft afgørende betydning for danske virksomheders leveringsevne og omkostningsniveau.

Men hvad med fremtiden? – Kan man overhovedet sige noget meningsfuldt om den?

Usikkerheden i prognoser er måske større end nogensinde, og vidensdeling mellem aktører i forsyningskæden er derfor helt afgørende.

For 2023 synes der dog at være en vis enighed om flere af de såkaldte generelle makro trends.

Association of Supply Chain Management giver deres bud på en TOP 10 liste, hvor bl.a. cyber sikkerhed, cirkulære forsyningskæder, og kunstig intelligens indgår. KPMG tilføjer bl.a. råvaremangel og leveringsevne og angiver ellers flere af de samme tendenser.

Disse forhold indgår f.eks. også i DHL´s ”The logistics trend radar”, som giver bud på hvilke trends man bør  være særlig opmærksom på på den lidt længere bane - med under 5 år og med 5-10 års horisont.

Flere store globale virksomheder arbejder allerede med ”Open innovation”, hvor leverandører, universiteter, kunder, tech start ups og sågar konkurrenter deler viden. En af disse udbydere er tyske DB Schenker, som har ca. 76.000 medarbejdere i 130 lande og eget DB Schenker Lab.

DI Handel giver dig nu en unik mulighed for at møde DB Schenkers globale innovationsansvarlige Erik Wirsing på webinar 14.april – Hør ham give sit bud på fremtidens forsyningskæde - makro trends og løsninger og spørge ind til det, som ligger dig særligt på sinde. Du kan læse mere og tilmelde dig her:Supply chain innovation – Can we predict the future? (danskindustri.dk) 

DB Schenkers globale innovationsansvarlige Erik Wirsing møder os til webinar 14.april 2023.

DI Handel
Skrevet af:

Poul Skovgaard

Relateret indhold