Nilfisk
02.05.23 DI Handel Nyheder

Når salg og supply chain spiller sammen

De seneste års kriser har udfordret danske virksomheder, og flere nøgletal peger nu på, at samfundsøkonomien er på vej ned i et lavere gear. På Salgskonferencen 2023 kan I møde Nilfisk, der har klaret sig gennem de seneste års kriser med et øget fokus på samspillet mellem salg og supply chain.

Erhvervslivet vil opleve udfordringer de kommende år, som en naturlig følge af lavere aktivitet i samfundet – både i Danmark og i verden omkring os. DI Handels nye årsrapporter viser, at både detail- og engroshandel har set stigninger i deres omsætning i 2022. Stigningerne skyldes dog i høj grad inflationen, der har lagt sig over verdensøkonomien, og når der korrigeres for den, ser billedet mindre positivt ud.

Hvordan skal danske handelsvirksomheder klare sig igennem en forsat usikker tid?

Birgit Dam Jespersen, SVP Global Supply Chain hos Nilfisk, som er en verdensførende producent af professionelle rengøringsmidler og services. Og i 2018 vandt Nilfisk den Danske Supply Chain Pris.

Som flere andre virksomheder har Nilfisk mærket kriserne og et fald i købekraften hos deres private kunder. Alligevel har Nilfisk præsteret historisk gode finansielle resultater de sidste to år.

Fokus på supply chain og salg

Kriserne har for alvor udfordret forsyningskæden, og mange virksomheder har blandt andet kæmpet med for store lagre og dyre logistik løsninger.

Et tæt samarbejde mellem salg og supply chain har vist sig at være opskriften på at komme succesfuldt gennem kriserne.

Nilfisk har formået at vende, hvad der kunne være blevet en tilbagegang i deres finansielle resultater med et tæt samspil mellem salg og supply chain. Resultatet er, at Nilfisk både som virksomhed og organisation, er kommet stærkere gennem krisen.

Mød Birgit Dam Jespersen til Salgskonferencen 2023

Succes i krisetider kræver stor tilpasningsevne, en fokuseret strategi og klar plan. På Salgskonferencen 2023 kan I møde andre virksomheder, og høre hvordan de tackler nogle af tidens store udfordringer.

Mød Birgit Dam Jespersen, SVP Global Supply Chain, til et oplæg om den effektive supply chain og samspillet mellem salg og forsyningskæde, og få inspiration til, hvordan I kan ruste virksomheden til nye udfordringer og kriser.

Alma Carmen Lyngby Christensen
Skrevet af:

Alma Carmen Lyngby Christensen

Relateret indhold