Odense Park & Event
20.02.24 DI Handel Nyheder

Vi tager temperaturen på verdenshandlen med Værdikæden Tur/retur

I en tid, hvor forretningslandskabet forandres i hastigt tempo, er forståelsen af værdikæderne vigtigere end nogensinde. Derfor har vi i DI Handel, i samarbejde med Blue Water Shipping, arrangeret et seminar i Odense den 6. marts, som skal udstyre deltagerne med indsigt i de nyeste trends inden for økonomi, værdikæder, data, kunstig intelligens, robotteknologi og bæredygtighed.

Inspiration og læring på dagsordenen

Seminarets formål er at inspirere og uddanne erhvervsledere og fagfolk gennem en serie af taler og workshops, hvor brancheeksperter vil dele deres dybdegående viden og erfaringer. Dagen bliver indledt med en varm velkomst fra vores dygtige moderator Rikke Amdisen, som vil styre en paneldebat med Branchedirektør i DI Handel Jacob Kjeldsen og Jan Dam Poulsen fra Blue Water Shipping, der begge vil dele værdifulde indsigter i økonomisk balance og værdikædeoptimering.

Derudover vil Tina Holm Mikkelsen fra Cognitech og Lars Skibsted Madsen fra IBM tage stafetten op og lære os om, hvordan dataanalyse og AI kan revolutionere værdikæden ved at fremme produktivitet, vækst og kundeservice. Formålet med indlægget er at give deltagerne inspiration til at komme i gang med brugen af AI, som værktøj til øget produktivitet og en ny kilde til indtjening.

Anja Saabye fra Universal Robots vil derefter belyse, hvordan virksomheder kan skabe mindeværdige kundeoplevelser gennem strategisk anvendelse af UX (user experience) og produkt design.

Bæredygtighed og partnerskab i centrum

Efter en pause med god mulighed for at netværke, vil Enrico Augustinus fra Odense Sport & Event, dele sin viden om, hvordan partnerskaber og talentudvikling kan integreres i både sportens og erhvervslivets verden. Vi forventer at blive bedre gearet til at møde fremtidens forretningsudfordringer med samme energi og beslutsomhed, som man finder i sportens verden.

Med stigende krav om bæredygtighed fra både forbrugere og lovgivere, er det afgørende for virksomheder at integrere bæredygtighed i hver led af værdikæden. Derfor kulminere dagen med en præsentation af bæredygtighedsrådgiver Rasmus Nutzhorn, som vil vise os vejen fra gode intentioner til konkret handling inden for bæredygtighed.

Skal du nå at være med?

Den flotte Albani Lounge i Odenses Nature Energy Park danner rammen om seminaret, og vi ser frem til at byde dig velkommen og sammen udforske, hvordan vi kan navigere og trives i morgendagens forretningsverden. Sammen skal vi reflektere over, hvordan vores arbejde og vores virksomheder passer ind i et større samfundsmæssigt billede.

Relateret indhold