06.06.24 DI Handel Nyheder

DI Handel: Et år med fremgang – og et nyt medlem af bestyrelsen

Britta Korre Stenholt er – udover sit virke som administrerende direktør i STARK – også bestyrelsesleder i DI Handel, og til generalforsamlingen stod og de positive nyheder i kø i beretningen om året, der gik.

For i 2023 havde vi en positiv medlemsudvikling med en nettotilgang på 39 nye medlemsvirksomheder, hvilket bringer det samlede antal op på 1.063. Hvis du tæller datterselskaber, afdelinger og filialer med, så repræsenterer vi nu over 3.200 virksomheder, og den samlede lønsum blandt vores medlemmer nåede helt op på 72 mia. kr.

Det er vi rigtig stolte af!

Vores aktiviteter i 2023

Vi vil sikre de bedste rammevilkår for handelsvirksomheder i Danmark, og det var omdrejningspunktet for os i 2023. Vi har arbejdet tæt sammen på tværs af Dansk Industri, herunder særligt DI Digital og DI Erhvervsjura, for at støtte medlemmerne på områder -såsom bæredygtighed, digitalisering, kunstig intelligens og cybersikkerhed.

Vi har afsluttet flere projekter, blandt andet indenfor social due diligence og brug af blockchain i handelsvirksomheder. Derudover har vi udviklet nye værktøjer til håndtering af kundedata og arbejdet for at sikre vores medlemmer relevant støtte og sparring gennem vores juridiske medlemssupport.

Vision2030

I 2023 påbegyndte vi arbejdet med vores ambitiøse Vision2030 for fremtidens handelsvirksomheder, som er udviklet i samarbejde med Institut for Fremtidsforskning og vores medlemsvirksomheder. Visionen identificerer seks nøgletemaer, der vil være afgørende for vores medlemmers konkurrencedygtighed i fremtiden. Og i en mere omskiftelig og usikker verden, så skal vi kunne arbejde strategisk med mere end et fremtidsscenarie af gangen. .

I 2024 er vi i fuld gang med at omsætte Vision2030 til konkrete aktiviteter om blandt andet strategisk fremtidstænkning, AI, digitalisering, bæredygtighed, ESG, kundeforståelse og talent. Vi glæder os til at folde visionen ud med jer alle.

Læs mere på Vision2030-området.

Følg med i vores nyhedsbrev og på LinkedIn. Her holder I jer bedst opdateret på vores aktiviteter og tilbud.

Nyt medlem af bestyrelsen!

Vi er også meget glade for at kunne fortælle, at Marie Grew, CEO og stifter af Moonboon International, træder ind i DI Handels bestyrelse. Moonboon er et velkendt brand, særligt blandt nybagte forældre, og specialiserer sig i søvnprodukter til børn. Siden lanceringen i 2020 har virksomheden oplevet en imponerende vækst med en omsætning på 60 millioner kroner i 2023, og Moonboon sælger nu til 69 lande.

Maries baggrund som iværksætter og hendes internationale baggrund samt hendes erfaring indenfor både detail og B2B komplementerer de øvrige kompetencer i bestyrelsen positivt. Vi glæder os til samarbejdet med Marie til gavn for nuværende og fremtidige medlemmer af DI Handel - herunder arbejdet med at rulle Vision2030 for fremtidens handelsvirksomheder ud de kommende år. Britta Korre Stenholt, Bestyrelsesleder i DI Handel & CEO i Stark Danmark

Fra DI Handel vil vi gerne takke bestyrelsen for deres store indsats samt vores medlemmer for deres engagement og opbakning. Vi ser frem til endnu et år med stærkt samarbejde og nye spændende tiltag.

Hold dig opdateret

Følg DI Handel på LinkedIn her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Relateret indhold