HR-direktør Mikala Larsen, Nestlé Norden

08.05.18 DI Handel Nyheder

Hvordan dyrker Nestlé talenter? Få inspiration til egne rækker

SALG/KUNDESERVICE: Alle organisationer har brug for at have medarbejdere med de rigtige kompetencer og talenter, der kan løfte virksomheden ind i fremtiden. På Salgskonferencen 2018 gav HR-direktør Mikala Larsen, Nestlé Norden et indblik i, hvordan talent kan identificeres og stimuleres. For talenter skal levere på fremtidens forretning.

Det er ikke altid let for virksomheder at få ansat de rigtige medarbejdere. Konkurrencen om de bedste og mest kvalificerede personer er hård. Derfor er det vigtigt at kunne identificere talenter, der passer til organisationen hurtigt og let.

Der findes ikke kun én facitliste for, hvordan der skal arbejdes med talenter og talentudvikling i virksomheder. Derfor er det vigtigste at komme i gang og få bygget en kultur op, der vil fremelske og fastholde talenter.

Fælles værktøj skaber værdi Nestlé har som alle andre virksomheder brug for talenter, og helst de bedste, for at kunne udvikle virksomheden og bevare sin position i fremtiden. De fleste mennesker har et eller andet talent, og det gælder mange gange om at få det identificeret og bragt frem i lyset. Det gør, at det kan det dyrkes og forædles. Denne proces skaber personlig værdi og udvikling for medarbejderen, men selvfølgelig også øget værdi for virksomheden.

På Salgskonferencen 2018 præsenterede HR-direktør Mikala Larsen fra Nestlé Norden deres værktøj og den proces, som har givet alle i virksomheden den samme referenceramme. Derved har organisationen opnået et fælles begrebsapparat og sprog, hvilket gør talentudvikling i Nestlé til et fælles projekt.

Modellen: Learning Agility

  • Change Agility
  • Results Agility
  • Mental Agility
  • People Agility
  • Self-Awarenes

Modellen danner ramme om arbejdet med talenter i organisationen, hvor alle bliver evalueret to gange om året i modellen ”Learning Agility” og bliver scoret på en lang række parametre.

Se indlægget med HR-direktør Mikala Larsen, og hvordan de dyrker talent hos Nestlé Norden.

Relateret indhold