10.04.17 DI Handel Nyheder

Oplev en verden af nye salgsfremmende teknologier

Onsdag den 10. maj slår DI Handel dørene op for vores årsdag, Salgskonferencen 2017. Under temaet ”Vind kunden: Nytænk dit salg” vil vi sætte fokus på teknologier, forretningsmodeller og salgsmetoder, der kan ændre din virksomheds måde at sælge på. Foruden de mange inspirerende oplægsholder og cases, har vi også samlet førende teknologivirksomheder, så du kan opleve teknologien på nært hold.

På Salgskonferencen 2017 præsenteres du derfor for spændende cases og eksperter, som kan give dig viden om og konkrete værktøjer til at nytænke netop dit salg.

Oplev ”Pepper Robot”, AI, VR, RFID teknologi, mv. under ét tag

Hos DI Handel går vi efter devisen ”learning by doing”. Derfor har vi samlet en række spændende teknologier og softwarevirksomheder på dagen, så du får en konkret oplevelse og forståelse af, hvorledes disse teknologier kan hjælpe din virksomhed med at opnå bedre salg.

E-handel og eksport:

  • MakesYouLocal – Få råd og vejledning om internationalisering af e-handel.
  • DI’s digitaliseringsindsats – Kan matche dig med en digital mentor.

Robotteknologi og kunstig intelligens (AI):

  • Brainbotics – Her er Pebber robotten med. Hør hvordan denne kan anvendes til salg og meget mere.
  • Episerver – Se eksempler på e-handel og kunstig intelligens. Hør hvordan salg og konverteringsrater kan forbedres ved at personalisere vha. kunstig intelligens.

Virtual reality (VR) og Argumented reality (AR):

  • Virsabi – Se hvordan virtual og mixed reality kan anvendes som salgstool og marketingsredskab.
  • Visit Denmark – Giver dig en 360O tur af Danmark med VR.

RFID teknologi

  • Teknologisk Institut – Fremviser RFID teknologi, der bl.a. kan bruges til at optimere din lagerstyring, foretage målrettet instore markedsføring mm.

DI Handel er også tilstede med Danmarks første B2B e-handelsanalyse

Foruden de spændende teknologistande vil DI Handel selvfølgelig også have en stand. Her kan du bl.a. få indblik i Danmarks første B2B e-handelsanalyse og ikke mindst står vi klar til at besvare dine spørgsmål om alt fra offentlige udbud, salg og marketing samt nye love og regler.  

Se det fulde program og tilmeld dig konferencen

Se det komplette program med intet mindre end 15 inspirerende oplægsholdere og tilmeld dig konferencen inden det bliver for sent. Vi er allerede 250 tilmeldte og vi lukker for tilmeldingen, når vi runder 300 deltagere. Er du medlem af DI Handel eller DI, er det gratis at deltage i Salgskonferencen 2017.

Arrangementet "Salgskonferencen 2017" er afholdt. Find andre events, der kan være interessante for dig lige her: DI Handel events.

Relateret indhold