23.05.18 DI Handel Nyheder

Trygge forbrugere er en forudsætning for at digital handel kan blomstre

UDNÆVNELSE: Branchedirektør Annette Falberg fra DI Handel er netop trådt ind i bestyrelsen hos Dansk Internet Forum, som varetager den danske del af internettet, dvs. top level domænet ”.dk”. Det gør hun med store visioner.

Dansk Internet Forum, også kaldet DIFO blev stiftet den 1. juli 1999, og har det overordnede ansvar for den danske del af internettet. Dette opdrag har de fået af Erhvervsstyrelsen.

- Som nyt bestyrelsesmedlem hos DIFO vil jeg gerne forene mine mange års viden om branchen med de aktiviteter, som foregår dels i e- mærket og nu også i DIFO. Det ligger mig især på sinde at igangsætte flere aktiviteter for at forhindre svindel på nettet. På den måde undgår vi flere fupbutikker, dårlige serviceoplevelser, tyveri mv., siger branchedirektør Annette Falberg fra DI Handel.

Hun tilføjer; ”Mit mål, og det deler jeg med DIFO  og e-mærket, er, at forbrugerne skal kunne føle sig trygge, når de shopper på internettet i Danmark. For mig er trygge forbrugere en forudsætning for en blomstrende digital handel.”

DIFO repræsenterer dansk internetsamfund DIFO er en non-profit forening og foreningens medlemmer og bestyrelse repræsenterer private og professionelle internetbrugere samt danske internetleverandører. Det er dermed det danske internetsamfund, som varetager styringen af ”.dk”.

DIFO varetager ligeledes en række andre opgaver, der er vigtige for internetsamfundet:

  • DIFO arbejder på internationalt plan for at sikre demokrati og medindflydelse på internettet
  • DIFO deler viden og diskuterer tendenser om udviklingen på internettet med det danske internetsamfund.
Liv Thøger-Aldahl
Skrevet af:

Liv Thøger-Aldahl

Relateret indhold