30.04.18 DI Life Science Nyheder

Life science på den politiske dagsorden

En vellykket konference satte fokus på dansk life science og implementeringen af initiativerne på regeringens vækstplan for life science.

Torsdag den 26. april 2018 afholdte DI sammen med en række øvrige erhvervsorganisationer i Danmark en konference, der satte dansk life science på den politiske dagsorden. På konferencen blev det ligeledes drøftet, hvordan initiativerne på regeringens vækstplan for life science kan blive realiseret.

Blandt oplægsholderne var blandt andet sundhedsminister Ellen Trane Nørby, erhvervsminister Brian Mikkelsen og formand for Danske Regioner Stephanie Lose. Den politiske agenda var klar: Vilkårene for den danske life science-industri skal styrkes. Der blev lagt vægt på, at en stærk dansk life science-sektor først og fremmest er til gavn for patienterne og samtidig er et af de vigtigste eksporterhverv i Danmark. Desuden var der enighed om, at mere offentlig-privat samarbejde skal bane vejen for udvikling af nye innovative behandlingsmuligheder og styrke Danmark som førende life science-nation.

Ambitionerne er store og potentialerne mange for den danske life science-industri, og konferencen i torsdags vidner om en bred opbakning fra både virksomheder, myndigheder og regeringen. Implementering af initiativerne på vækstplanen for life science er hermed i gang.

Foto: Kaj Bonne
Foto: Kaj Bonne
Mette Boie Steffensen
Skrevet af:

Mette Boie Steffensen

Mie Rasbech

Mie Rasbech

Chef for DI Life Science

  • Direkte +45 3377 3936
  • Mobil +45 2892 4410
  • E-mail mras@di.dk

Relateret indhold