Getty Images
10.09.20 DI Life Science Nyheder

Kickstart din virksomheds næste eksporteventyr digitalt

Skal din virksomhed tyvstarte jeres næste eksporteventyr til f.eks. Italien eller Sydkorea? DI arrangerer i efteråret 2020 en række digitale eksportfremstød inden for sundhedsområdet.

Som erstatning for fysiske eksportfremstød, der til stadighed bliver aflyst, ser flere digitale eksportaktiviteter dagens lys. De digitale eksportaktiviteter er til for at skabe indledende relationer, leads og ny markedsviden for danske virksomheder på nye som eksisterende eksportmarkeder.

De digitale eksportaktiviteter tager for eksempel form som digitale rundbordsmøder, individuelle møder med potentielle aftagere og købere samt markeds- og branchespecifikke webinarer.

I efteråret har vi følgende digitale eksportaktiviteter indenfor sundhedssektoren:

  • 8. oktober: Digitalt møde med regionen Lazio, Italien
  • 22. oktober: Digitalt møde med regionen Piemonte, Italien
  • 26.-29. oktober: Virtuelt eksportfremstød til Sydkorea
  • 30. oktober: Digitalt møde med regionen Veneto, Italien

På møderne med de tre italienske regioner vil du høre mere om regional procurement og de fremtidige behov i de pågældende regioner. Healthcare Denmark vil præsentere danske strongholds med udgangspunkt i de deltagende virksomheder, og hver virksomhed vil ligeledes lave en kort præsentation. Møderne opsættes i forlængelse af det succesfulde royale eksportfremstød til Italien i efteråret 2018, hvor 15 danske sundhedsvirksomheder deltog.

Det virtuelle eksportfremstød til Sydkorea fokuserer på hospitalsautomatisering. I løbet af de tre dage vil du få indsigt i markedet gennem præsentationer fra den danske ambassade i Sydkorea, danske virksomheder, der opererer i Sydkorea samt en lokal virksomhed. Derudover vil du få muligheden for at præsentere dine løsninger for en bred række af sydkoreanske interessenter indenfor sektoren samt få individuelle møder med relevante aftagere.

Nicolai Frank Reinholdt
Skrevet af:

Nicolai Frank Reinholdt

Nicolai Frank Reinholdt

Nicolai Frank Reinholdt

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4936
  • Mobil +45 2344 4063
  • E-mail nifr@di.dk

Relateret indhold