Thomas Arnbo
25.03.21 DI Life Science Nyheder

Digitalt partnerskab skal hjælpe os ud af krisen

Regeringen vil arbejde videre med Danmarks digitale førerposition i et digitalt partnerskab, for at få Danmark styrket ud af krisen. Dansk Industri byder det digitale partnerskab velkommen og ser frem til at bidrage aktivt til arbejdet, og støtter regeringen i den relevante digitale dagsorden.

Takket være en høj digital parathed er Danmark kommet mere skånsomt igennem Corona krisen end andre lande. Den digitale førerposition, som regeringen vil bygge videre på, er defineret i fem spor: Fremtidens digitale offentlige sektor, fremtidens digitale erhverv og arbejdspladser, offentlig-privat samarbejde og innovation samt et datadrevet samfund og til sidst: Danmark i en digital fremtid.

DI byder digitalt partnerskab velkommen

Dansk Industri byder det digitale partnerskab velkommen, og ser den vores digitale position som en løftestang til innovation og styrkelse af erhvervslivet.

”Den position skal vi bevare, og vi skal bruge erfaringerne fra coronakrisen til tage næste skridt til at gøre vores velfærdsservices endnu bedre og til at gøre vores virksomheder endnu mere konkurrencedygtige”, siger DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen.

Men, vigtigheden omhandler ikke kun det økonomiske, men også hvordan vi innoverer Danmark og gør det danske samfund mere optimeret og funktionelt.

Det handler ikke kun om økonomi – digitalisering og brug af data vil forbedre vores sundhed, give bedre undervisning, bedre offentlige tilbud blandt meget andet Lars Sandahl Sørensen, Adm. direktør

Læs mere om det digitale partnerskab her

Relateret indhold