24.03.22 DI Life Science Nyheder

Danske Health Tech virksomheder på kreativ festival

Der var stor interesse for de Danske Health Tech virksomheder på den internationale kreative festival South by South West (SXSW) i Texas. Vi har snakket med en af dem om hvad de, som Health Tech virksomhed, har taget med hjem fra en kreativ festival.

Hvert år i marts, siden 1987, strømmer hundredtusindvis af mennesker til byen Austin, Texas, for at deltage i South by Southwest-festivalen (SXSW). SXSW er verdens største platform for kreative erhverv, og i år deltog en dansk delegation med 16 kreative virksomheder. ’House of Creative Denmark’ hostede i løbet af tre dage over 20 talks, paneldebatter og events og fik stor opmærksomhed i det officielle program.

Den danske showcase var bygget op omkring to temaer, som afspejler danske styrkepositioner: Responsible Design og Fremtidens Sundhed.

Vi har talt med Robert Lauritzen CEO for Health Tech virksomheden Cerebriu om deres deltagelse på SXSW. Cerebriu var en af de i alt fem Health Tech virksomheder i den danske delegation, og især netværksdelen har været en vigtig del af konferencen for Cerebriu:

SXSW giver adgang til mange aktører i den del af USA (Texas og omegn), som er et område med rivende udvikling inden for healthcare herunder også investeringer i og modernisering af healthcare. USA’s største hospitalsnetværk (Texas Medical Center/TMC) er om hjørnet, og det er derfor en god platform at netværke fra med innovation til hospitalssystemer, da de har betydelig interesse og investerer i at hjælpe startups med lovende løsningen i gang Robert Lauritzen, CEO, Cerebriu

Cerebriu deltog også i en pitch konkurrence hos EU-delegationen, og vandt! Konkurrencen hedder ENRICH, og den har også været med til at åbne døre for nye netværk for virksomheden:

Vi vandt ENRICH pitch konkurrencen, som giver adgang til en række netværk herunder universiteter, hvilket kan være hjælpsomt på vejen frem mod markedet Robert Lauritzen, CEO, Cerebriu

Du kan læse mere om SXSW på deres hjemmeside

Du kan læse mere om Cerebriu på deres hjemmeside

Relateret indhold