10.05.22 DI Life Science Nyheder

DI Life Science har lanceret ny podcast

DI Life Science har lavet en podcast serie, hvor vi sætter fokus på fremtidens sundhedsvæsen set med eksperternes briller. Vi har snakket med spændende mennesker fra forskellige dele af sundhedsvæsenet og diskuterer deres bud på bl.a., hvordan vi løser udfordringerne i sundhedsvæsnet?

I første sæson af Life Science podcast snakker vi om udfordringer, trends og løsninger sammen med eksperter, der alle har det til fælles, at de har brugt størstedelen af deres arbejdsliv i og omkring sundhedsvæsenet. Bag mikrofonen sidder Peder Søgaard-Pedersen, som er chef for DI Life Science.

Sundhedsvæsenet er presset og udfordringerne er mange. 4 ud af 10 danskere lever med én eller flere kroniske sygdomme. Samtidig bliver vi flere og flere ældre, hvorfor udviklingen forventes at fortsætte i en negativ retning. Det reducerer antallet af hænder på arbejdsmarkedet, hvor også sundhedsvæsnet er hårdt presset og derudover også oplever stigende udgifter. Men hvordan løser vi udfordringerne? Og hvordan skal fremtidens sundhedsvæsen se ud? Det er det altoverskyggende spørgsmål, som vi vil forsøge at besvare ved hjælp fra eksperter og personer inden for sundhedsindustrien.

I første episode har vi snakket med Andreas Pihl, som mener, at teknologien spiller en kæmpe rolle i fremtidens sundhedsvæsen. Men hvordan? Og hvad er succeskriteriet for en god teknologi? Og hvorfor kan fremtidens sundhedsvæsen ikke klare sig uden ny teknologi?

Og så synes Andreas Pihl, at især sundhedsapps er gamechangers. Men hvorfor?  Det kan du høre mere om i episoden, hvor vi også når at snakke om robotter, internationale erfaringer, barrierer for implementering af teknologi og meget, meget mere.

Du kan lytte til første episode her:

Spotify

Lyt her

Apple Podcasts

Lyt her

I din browser

Lyt her
Peder Søgaard-Pedersen

Peder Søgaard-Pedersen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3945
  • Mobil +45 2128 6755
  • E-mail peso@di.dk

Relateret indhold