Foto: Getty Images

25.05.22 DI Life Science Nyheder

Få 20 pct. rabat på patentansøgningen

Har du en idé, en teknologi eller et produkt, du gerne vil beskytte og have rettighederne til? DI-medlemmer får lige nu særlig rabat på patentansøgningen hos patentbureauet Larsen & Birkeholm.

Det er vigtigt, at du beskytter dine immaterielle rettigheder, herunder patentrettigheder, så  du står stærkere i en eventuel kopieringssag. Med patentbeskyttelse får du retten til at  forbyde andre i at producere, sælge eller importere din opfindelse. Du kan tillige tjene  penge på din patentbeskyttelse ved at udstede licenser til andre på dit patent. Dertil kommer at et patent kan være afgørende i forhold til at tiltrække investorer. Det er muligt at søge om patentbeskyttelse nationalt, europæisk og internationalt. Det kan dog være en dyr og lang proces.  

Larsen & Birkeholm tilbyder nu muligheden for en fast pris på 32.000 DKK for udarbejdelse og indsendelse af jeres prioritetsgivende patentansøgning. Det svarer til ca. 20 pct. rabat ift. virksomhedens gennemsnitlige standardpris i 2022.

Hvad kan jeg få rådgivning om? 

Larsen & Birkeholm er et dansk patentbureau bestående af erfarne rådgivere fra landets  største patentbureauer med et bredt internationalt netværk, der sikrer, at patentrettigheder  altid håndteres sikkert over hele verden. 

Helt konkret hjælper de med at udarbejde og indgive din ansøgning om patent. Afhængigt af opgaven, kan  dette også indebære en indledende undersøgelse af, hvorvidt der findes teknik, der har betydning for patenterbarheden.  

For at gøre brug af tilbuddet, kan du blot booke et gratis og uforpligtende møde før slutningen af 2022 ved at skrive eller ringe til følgende personer:  

Solveig Sturlaugsdottir: 28 30 89 74 | sos@lbpatent.dk

Kim Hedegaard Povlsen: 26 79 28 66 | khp@lbpatent.dk

Inga Marie Wollny: 60 38 90 20 | iw@lbpatent.dk

Vil du vide mere?

Læs mere om rabatordningen her

Rabatkupon

Relateret indhold