Getty Images
31.03.23 DI Life Science Nyheder

Inspirationsseminar om kvanteteknologi i life science

DI Life Science og DI Digital inviterer til inspirationsseminar om kvanteteknologi i life science industrien den 8. maj 2023 fra kl. 14:00 – 16:30 i Industriens Hus.

Kvanteteknologien modnes hastigt i disse år, og det er nu muligt at eksperimentere med teknologien. En række virksomheder er allerede i dag klar med produkter, der gør brug af de kvanteteknologiske egenskaber. I life science industrien har kvanteteknologien et stort potentiale og kan komme til at blive revolutionerende i forhold til udvikling af ny personlig medicin, epidemiologi, genomforskning og neurovidenskab, da kvantecomputere muliggør bearbejdelse af de enorme datamængder, der ligger til rådighed om det menneskelige genom.

Af samme årsag er det afgørende for den enkelte virksomhed at komme i gang med at eksperimentere med teknologien, så der kan opbygges den nødvendige viden til at angribe de forretningsmuligheder, som kvanteteknologien vil skabe.

Af samme årsag inviterer DI Life Science og DI Digital til inspirationsseminar, hvor du vil få en introduktion til kvanteteknologien, høre om Novo Nordisk Fondens investeringer i kvanteteknologi til life science samt anvendelsespotentialerne af institutleder Jan Westenkær Thomsen fra Niels Bohr Instituttet, VP Lene Oddershede fra Novo Nordisk Fonden og CTO Jan B. Lillelund fra IBM. 

Du kan tilmelde dig lige her!

Relateret indhold