Arrangement

DI Produktion årsdag 2022: Sammen om fremtidens produktion

Danmark er et produktionsland. Et produktionsland med en lys fremtid. Fordi vi producerer innovativt og højteknologisk. Fordi vi uddanner vores medarbejdere godt. Fordi vi satser på kvalitet og knowhow. Og fordi produktion er afgørende i omstillingen til en bæredygtig verden.

Den 23. maj 2022 skrives et nyt kapitel i historien om ProduktionsDanmark, når det nye branchefælleskab DI Produktion ser dagens lys.

Kom og vær med til en festlig lancering, når vi samler produktionsvirksomheder – store som små – og dykker ned i nogle af de emner, som fylder allermest lige nu; grøn omstilling, digitalisering, arbejdskraft og internationalisering.

Sammen med bl.a. DI’s administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen og adm. direktør Jes Munk Hansen fra Terma undersøger vi, hvad det vil sige at være en produktionsvirksomhed anno 2022, og hvilke krav der stilles i fremtiden. Hør også forbundsformand  Claus Jensen fra Dansk Metals bud på, hvordan vi sikrer fremtidens arbejdskraft.

Sammen med bl.a. bestyrelsesformand i Siemens Jim Hagemann Snabe og Lykke Friis fra Tænketanken Europa tager vi de internationale briller på og spørger, hvad det betyder for danske virksomheder, når Corona’en raser, når der er krig i Europa, når forsyningskæderne knækker, og når energipolitik bliver til sikkerhedspolitik. Og hvad betyder det for den grønne omstilling og for verdenshandlen?

Hør, hvordan du sikrer dig en stærk leverandørkæde og et succesfuldt samarbejde i alle led og deltag i debatten om, hvilke rammer og betingelser der skal til for at drive en konkurrencedygtig produktionsvirksomhed.

Mød andre små og store produktionsvirksomheder fra hele landet, der hver dag skaber job, vækst og nye succeser og bliv klogere på, hvordan vi sammen udvikler fremtidens produktion.

Program