Webinar

Kina - hvilken vej går udviklingen?

De seneste år har budt på store udfordringer og forandringer i Kina. COVID 19 har medført massive nedlukninger og restriktioner, som har udfordret virksomhederne og det kinesiske samfund. Samtidig betyder den geopolitiske situation, herunder ikke mindst relationerne til USA og Rusland, at Kina skal finde en ny balance. Hvad skal vi forvente os?

DI Produktion inviterer derfor til et ”Kina-webinar”. Her vil DI’s eksperter give en briefing om den aktuelle situation og forventninger til den nærmeste fremtid. Desuden vil I kunne høre indlæg fra 2 medlemsvirksomheder, som befinder sig i den kinesiske frontlinje.

Program

  • 09.00 - 09.10 Scenen sættes

   Velkomst ved underdirektør Peter Thagesen, DI.

  • 09.10 - 09.30 Danfoss i Shanghai – hvor står vi?

   Danfoss har på tæt hold oplevet nedlukningen af byen. Nu er man på vej tilbage. VP Finance for Danfoss Kina, Andreas Lundqvist, giver sin vurdering.

  • 09.30 - 09.50 Kinas aktuelle politiske/økonomiske situation

   Briefing om den økonomiske og markedsmæssige udvikling ved director for Sense China, Peter Bøgh Hansen

  • 09.50 - 10.00 DI i Kina – sådan hjælper vi

   General Manager Glen Mikkelsen fra DI’s kontor i Shanghai orienterer om, hvordan DI konkret kan bistå medlemsvirksomheder i den nuværende situation, og hvilke forhold der kræver særlig opmærksomhed.

  • 10.00 - 10.20 Elos Medtech Pinol A/S – en frontline beretning

   Virksomheden har i flere år haft produktion i Kina. Global Business Director Søren Olesen orienterer om situationen og den forventede udvikling for virksomhedens Kina-aktiviteter.

  • 10.20 - 10.30 Q&A – og tak for i dag

Webinaret er overstået

Optaget webinar vises her på siden 21.06.2022 11:30