08.12.20 DI Produktion Nyheder

Vi sætter fokus på arbejdsmiljø, personalejura og medlemsfordele

Fremstillingsindustrien – Indsigt, fordele og aktiviteter | Det danske erhvervsklima er bedst i Jylland | Kom i gang med industrirobotter – online

 

Fremstillingsindustrien – Indsigt, fordele og aktiviteter 
Du kan være med, når vi den 16. december inviterer til virtuel update på dit medlemskab af Fremstillingsindustrien. Vi sætter fokus på fordelene ved medlemskabet, og samtidigt har vi inviteret kolleger fra DI til at italesætte udvalgte aktuelle emner, som bl.a. arbejdsmiljø og personalejura.

Det danske erhvervsklima er bedst i Jylland 
11 år i træk har Dansk Industri taget temperaturen på de danske kommuners lokale erhvervsklima med Danmarks største og mest omfattende virksomhedsundersøgelse. I alt har 7.616 virksomheder på tværs af landet vurderet kommunernes services og ydelser. Hør, hvem der er årets vinder her.

Kom i gang med industrirobotter – online 
13 medlemsforeninger, herunder både Fremstillingsindustrien og Industriens Arbejdsgivere i Danmark, står bag Produktionsakademiet, som er et initiativ i DI, der i særlig grad sætter fokus på nye medlemsservices målrettet produktionsvirksomheder. Et af kurserne er ”Kom i gang med industrirobotter”. Læs mere om kurset på di.dk, der har opstart den 20. januar 2021.