10.12.20 DI Produktion Nyheder

Genstart af eksporten - Hvad er status?

Genstartteam for Produktionsvirksomheder & Grøn Teknologi | Optimer din produktion med digital opkvalificering | Ugens virksomhed: Wila A/S

 

Genstartteam for Produktionsvirksomheder & Grøn Teknologi 
I starten af september afleverede de otte genstartteams 96 anbefalinger til at styrke eksporten på kort og længere sigt, og den 8. oktober blev der indgået en bred politisk aftale om genstart af dansk eksport, hvor der blev fulgt op på anbefalingerne fra de enkelte genstartteams - Bliv klogere på nogle af anbefalingerne.

Optimer din produktion med digital opkvalificering 
Den 16. december 2020, kl. 14.00 -16.00 inviterer Dansk Industri, Move2x, Trifork og Duckwise til et gratis webinar, hvor du får tips til digital opkvalificering af virksomhedens medarbejdere. Webinaret sendes live fra et innovativt Industri 4.0-laboratorium på Aalborg Universitet.

Ugens virksomhed: Wila A/S 
Denne uges virksomhed er Wila A/S fra Silkeborg, der fremstiller procesudstyr og komponenter i rustfri stål primært til den globale føde- og drikkevareindustri. Som mange andre ramte coronakrisen naturligvis hårdt på ordreindgangen, men over sommeren skete der pludselig noget, der ændrede situationen - Hør deres historie her!