12.05.20 DI Produktion Nyheder

Industrien viser vejen - inspiration, gode råd og fremtidens forretning

Industrien viser vejen | 350 mio. kr. i nødhjælp til små og nye virksomheder | Skal din virksomhed vinde i DI Prisen 2020? | Afholdelse af generalforsamling i FFI

 

Industrien viser vejen
For et par uger siden lancerede vi i Fremstillingsindustrien kampagnen: ”Industrien viser vejen”. Med kampagnen ønsker vi at sætte fokus på, hvorledes fremstillingsvirksomheder i Danmark bidrager til at holde det danske samfund i gang, mens de lever op til alle sundhedsmyndighedernes krav og retningslinier og samtidig er proaktive og nytænkende i forhold til fremtidens produktion og forretning.

350 mio. kr. i nødhjælp til små og nye virksomheder
Iværksættere, SMV’er og startups får nu mulighed for en ekstra hjælpende hånd fra Innovationsfonden. Normalt fokuserer fonden på at støtte ideer i opstartsfasen – men nu udvides det til, at fonden også hjælper med at sikre driften i en længere periode.

Skal din virksomhed vinde i DI Prisen 2020?
Husk, din virksomhed har stadig mulighed for at vinde DI Prisen 2020. Hvert år overrækkes DI Prisen til en medlemsvirksomhed, der har gjort en særlig indsats inden for et tema, der er aktuelt for erhvervslivet og samfundet. 

Afholdelse af generalforsamling i FFI
Fremstillingsindustriens generalforsamling den 29. maj afholdes virtuelt. Vi glæder os til at gennemføre generalforsamlingen på en lidt anderledes måde, og hvis du stadig ikke har tilmeldt dig, kan du stadig nå det. Tilmelding sker via vores app eller på ffi.di.dk.