28.05.20 DI Produktion Nyheder

Få succes med at tiltrække, rekruttere og onboarde lærlinge

Netværksmøder om Lærlinge | Robotbrag 2020 - "Velkommen til fremtiden" | Ugens virksomhed: Povl Møllers Maskinfabrik A/S

 

Netværksmøder om Lærlinge
I starten af september afholder Lærlingeindsatsen tre netværksmøder for lærepladsansvarlige tre steder i landet, nemlig Randers, Odense og Roskilde. Netværksmøderne fokuserer på, hvordan man får succes med at tiltrække, onboarde og fastholde lærlinge.

Robotbrag 2020 - "Velkommen til fremtiden"
”Velkommen til fremtiden”, er overskriften, når der afholdes Robotbrag den 19. november i Odense på Teknologisk Institut. Glæd jer til bl.a. at se deres levende værksted og laboratorium, der både fungerer som et besøgscenter og som omdrejningspunkt for teknisk udvikling og afprøvning af innovativ robotteknologi til industri, produktion, velfærd og service.

Ugens virksomhed: Povl Møllers Maskinfabrik A/S
Denne uges virksomhed er Povl Møllers Maskinfabrik A/S. Povl Møllers Maskinfabrik sælger og servicerer såkaldte excenterpressere. Virksomheden tabte kortvarigt pusten, i takt med coronakrisens udvikling, men med fire rådgivningsmøder og en ny strategi via projekt GenstartNU er virksomheden ved godt mod igen.