21.01.21 DI Produktion Nyheder

Ansøg om at blive en del af MADE Materiale Demonstrationsprojekt

Bliv en del af MADE Materiale Demonstrationsprojekt | DIRA Teknologiprisen | Ugens virksomhed: FH Automation A/S

 

Bliv en del af MADE Materiale Demonstrationsprojekt
Nu har du mulighed for at ansøge om at blive en del af et MADE Materiale Demonstrationsprojekt. Din virksomhed får i projektet hjælp til at teste idéer og løse materialerelaterede problemer i jeres avancerede produktion. Projektet er et skræddersyet forløb, hvor virksomheder over en periode på ca. tre måneder kan teste og afprøve et materiale for at optimere det og dets anvendelse i avancerede produktionsprocesser. Ansøg på made.dk.

DIRA Teknologiprisen
Måske er det din virksomhed, der i år skal vinde DIRA Teknologiprisen? Alle kan indstille til prisen, hvis de har et nyt og unikt produkt, som er et resultat af udnyttelse af ny teknologi. Gennem den gode historie skal DIRA Teknologiprisen øge kendskabet til nye teknologiske muligheder og inspirere robot- og automationsbranchen til udvikling af nye, innovative produkter. Deadline for at indstille er den 10. marts på dira.dk.

Ugens virksomhed: FH Automation A/S
Denne uges virksomhed er FH Automation. De er for alvor vokset, både hvad angår antallet af medarbejdere, kvadratmeter og omsætning, og kort før jul modtog den næsten 100 år gamle virksomhed med rødder i Horsens DI Horsens InitiativPris 2020. Virksomheden producerer og leverer software, el-tavler og systemløsninger til industrivirksomheder. Hør deres historie her.