23.11.21 DI Produktion Nyheder

Den samlede eksport af varer og tjenester på sit højeste

Dansk eksport stiger til et rekordhøjt niveau | VTM Summit 2022 samler den danske metalindustri | Webinar: din virksomheds grønne markedsføring og kommunikation

 

Dansk eksport stiger til et rekordhøjt niveau
Den samlede eksport af varer og tjenester er på et rekordhøjt niveau. Det fremgår af nye tal fra Danmarks Statistik. Eksporten er steget med 15 procent over det seneste år. "Den samlede eksport af varer og tjenester har aldrig været større", siger Allan Sørensen, cheføkonom i Dansk Industri.

VTM Summit 2022 samler den danske metalindustri
Når VTM Summit 2022 finder sted d. 8. - 11. februar i Odense Congress Center, så bliver det med rekordmange kørende CNC-maskiner i de tre haller. Helt præcist forventer arrangørerne bag messen, at der vil være flere end 100 maskiner til metalbearbejdning.

Webinar: din virksomheds grønne markedsføring og kommunikation
Vi er klar med vores femte webinar, der er med til at gøre dig klogere på Klimaklar SMV. Denne gang tager vi emnet op omkring, hvordan du arbejder  med din virksomheds grønne markedsføring og kommunikation. Webinaret afholdes den 9. dec. kl. 13:30 - 15:00. Husk at tilmelde dig webinaret på di.dk.

Relateret indhold