02.12.21 DI Produktion Nyheder

Få besøg af en konsulent

Tjek dit arbejdsmiljø | Webinar: Hvordan laver man en god ansøgning til Energipuljen? | Ugens virksomhed: Elos Medtech A/S

 

Tjek dit arbejdsmiljø 
Nu kan din virksomhed få besøg af en konsulent til en gennemgang af arbejdsmiljøet i din virksomhed. Naturligvis med udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Der kan være store økonomiske besparelser i at sikre, at I er ajour i forhold til lovgivningen, og det vigtigste med besøget er, at I selv kan arbejde videre med at optimere jeres arbejdsmiljø.

Webinar: Hvordan laver man en god ansøgning til Energipuljen? 
Der er nye 600 mio. kr. til rådighed i Erhvervspuljen fordelt på 5 ansøgningsrunder i 2022. For at du kan forberede dig bedst muligt på åbningen, holder vi et webinar den 8. december, hvor du møder Energistyrelsen, der giver en intro til puljen og fortæller, hvordan man laver en god ansøgning. Du tilmelder dig webinaret på di.dk.

Ugens virksomhed: Elos Medtech A/S 
Ugens virksomhed er Elos Medtech, der laver medicinske implantater og operationsinstrumenter. Helt konkret producerer de individualiserede gebisser, implantater og andre dele til dentalbranchen verden over. Virksomheden har sat strøm til administrationen og bruger robotter i produktionen og på den måde, kan de lave medicinsk udstyr på en banebrydende og mere rentabel måde. Hør mere her:

Siri Svanholm Clorius
Skrevet af:

Siri Svanholm Clorius

Relateret indhold