04.02.21 DI Produktion Nyheder

I dag lancerer vi Klimaklar SMV

Nyt Projekt: Klimaklar SMV | Webinar: Digital omstilling i en fortsat coronatid | Ugens Virksomhed: DSI Freezing Solutions A/S

 

Nyt Projekt: Klimaklar SMV
Vi har glædet os til at dele nyheden med jer om, at vi i dag lancerer et nyt projekt nemlig Klimaklar SMV. I disse år og fremover vil de danske underleverandørvirksomheder i stigende grad blive mødt af klimakrav fra store og vigtige kunder – både danske og udenlandske. Hør mere her:

Webinar: Digital omstilling i en fortsat coronatid
Du kan se med, når vi i samarbejde med gode kollegaer i DI inviterer til et webinar med fokus på digital omstilling i en fortsat coronatid. På webinaret får du gode råd, de nyeste trends og inspirerende cases til digital omstilling af din egen virksomhed. Webinaret afholdes onsdag den 10. februar kl. 15:30 til 16:15. Du tilmelder dig webinaret på di.dk.

Ugens Virksomhed: DSI Freezing Solutions A/S
DSI Freezing Solutions A/S fra Dybvad er ugens virksomhed. De er blandt verdens førende producenter af pladefrysere og håndteringsudstyr. I november 2020 åbnede virksomheden et testcenter, som både cementerer deres rolle som videnscenter og flytter dem tættere på kunderne, som nu kan teste og udvikle deres processer og produkter i testcenteret. Hør deres historie her: