23.02.21 DI Produktion Nyheder

Tilmeld dig SMV dagen 2021

SMV dagen 2021 | Hjælp til at reducere virksomhedsomkostninger | Eksporttab runder 110 mia. - styrket hjælp fra DI

 

SMV dagen 2021
Sæt allerede nu kryds ved onsdag den 10. marts fra kl. 15:00 til 17:00, når SMV DAGEN 2021 streames live fra Industriens Hus. SMV DAGEN er DI's årlige konference dedikeret til Danmarks små og mellemstore virksomheder, som i år sendes live i et nyt digitalt format. Det er gratis at deltage, så tilmeld dig nu og glæd dig til at blive inspireret af, hvad andre virksomhedsledere har gjort. Tilmeld dig SMV DAGEN allerede i dag på di.dk.

Hjælp til at reducere virksomhedsomkostninger
Bliv klogere på, hvordan du optimerer medarbejdernes arbejdstid og betaling. Som noget nyt, afholder DI en række gratis webinarer om, hvordan I virksomheder kan planlægge og gennemføre medarbejdernes arbejdstid og betaling så optimalt som muligt. Du kan læse mere om webinarrækken og tilmelde dig, dem du finder relevante for din virksomhed på ffi.di.dk.

Eksporttab runder 110 mia. - styrket hjælp fra DI
Erhvervslivet tabte 110 mia. kr. i eksport i 2020, og coronakrisen koster stadig dyrt, understreges i en ny rundspørge blandt DI-medlemmer. Her påpeger 60 procent, at de skærpede rejserestriktioner medvirker til at skære 85 mia. kr. af virksomhedernes samlede salg i første kvartal af 2021. Direktør i DI, Thomas Bustrup anbefaler, at virksomhederne bruger DI endnu mere til at åbne døre og skabe kontakter. Læs mere på di.dk.