02.03.21 DI Produktion Nyheder

Bliv orienteret om det nye EU-forslag om selskabsledelse

Nyt EU-forslag om selskabsledelse | Bliv ajour med Fremstillingsindustrien | Webinar om lokale lønforhandlinger 2021

 

Nyt EU-forslag om selskabsledelse
Flere har måske hørt om det rystende forslag, der er kommet fra EU-kommissionen i forhold til selskabsledelse af alle virksomheder. Vi har talt med erhvervspolitisk chef og underdirektør i DI, Kim Haggren om, hvad udfordringerne er, og hvad Dansk Industri gør. Se med her:

Bliv ajour med Fremstillingsindustrien
Nu kan du blive endnu klogere på, hvordan du får endnu mere ud af dit medlemskab af Fremstillingsindustrien, når vi deler viden om medlemsservices og aktiviteter rettet mod medlemmer på vores webinar 16. marts 2021 kl. 14:00 til 15:30. Du tilmelder dig webinaret direkte fra den invitation, vi har sendt alle medlemmer. Du kan også tilmelde dig via vores app-en eller ffi.di.dk.

Webinar om lokale lønforhandlinger 2021
Den 1. marts 2021 startede et nyt overenskomstår, og medarbejdere omfattet af en mindstebetalings- eller minimallønsoverenskomst har adgang til en lønforhandling. Det gælder for eksempel for medarbejdere omfattet af Industriens Overenskomst og Træets Overenskomst. DI inviterer nu ledere fra medlemsvirksomhederne til at deltage i et webinar til forberedelse af de lokale lønforhandlinger. Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig på di.dk.