11.03.21 DI Produktion Nyheder

Tilmeld dig generalforsamling i Fremstillingsindustrien

Generalforsamling i Fremstillingsindustrien | Lærlinge med behov for ekstra støtte | Ugens virksomhed: KONE A/S

 

Generalforsamling i Fremstillingsindustrien
Medlemmernes adm. direktør/indehaver og anden ledelsesrepræsentant indbydes hermed til Fremstillingsindustriens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen afholdes den 25. marts kl. 10:30. Grundet de fortsatte forsamlingsforbud afholdes generalforsamlingen som et online-møde med mulighed for at kommentere og stille spørgsmål undervejs. Vi har sendt en invitation med tilmeldingslink ud til alle medlemmer, og derudover kan du tilmelde dig direkte fra ffi.di.dk eller app-en FFI update.

Lærlinge med behov for ekstra støtte
Lærepladsfællesskabet i DI afholder en række webinarer i løbet af den kommende tid, som alle giver forskellige hands on input til jer, der har med lærlinge at gøre. Det første webinar, der afholdes den 24. marts, handler om støtte til de lærlinge, der har eller får brug for ekstra støtte. Tilmelding til webinaret sker på di.dk under kurser.

Ugens virksomhed: KONE A/S
Ugens virksomhed er medlem af Industriens Arbejdsgivere i Danmark KONE A/S. KONE er en  global leder inden for elevator- og rulletrappebranchen, og i denne tid kan de være ekstra stolte af deres lærling 22-årige Marcus Sommer Lindquist. Han har under sin uddannelse til automatiktekniker hos KONE A/S vist sig som en førsteklasses lærling. Hør mere her: