23.03.21 DI Produktion Nyheder

SMV'erne er blandt de hårdest ramte af coronakrisen

Corona har ramt SMV'erne ekstra hårdt | Bliv synlig på nettet: Data, robotter og social selling | ML Prisen 2021 - Indstil nu

 

Corona har ramt SMV'erne ekstra hårdt
Coronakrisen har kastet dansk økonomi og de danske virksomheder ud i en historisk krise. Men for nogle har krisen været hårdere end for andre. Det viser en ny rundspørge til 801 virksomheder i DI’s virksomhedspanel. Blandt de hårdest ramte virksomheder finder du især SMV’erne. Vil du læse hele analysen, finder du den på di.dk.

Bliv synlig på nettet: Data, robotter og social selling
Coronakrisen har synliggjort behovet for at fremskynde den digitale omstilling. Det er nemt at se mulighederne i en digital omstilling af funktion som marketing, salg og kundeservice. Men hvad med de dele af virksomheden, der ikke er så nemme at digitalisere? Du kan blive klogere på områderne digitale robotter og social selling, når DI holder webinar den 25. marts kl. 14:00 - 15:40. Du tilmelder dig webinaret på di.dk under kurser.

ML Prisen 2021 - Indstil nu
Kender du en lærling i metalindustrien, der fortjener ekstra anerkendelse for sin indsats gennem uddannelsen, så er det nu! Hvert år uddeler Metalindustriens Uddannelsesudvalg ML-Prisen til 25 nyudlærte svende, der har udmærket sig både fagligt, socialt og kollegialt. Hør mere her:

Relateret indhold