25.03.21 DI Produktion Nyheder

Tilmeld dig webinar og få styr på din virksomheds CO2 aftryk

Sådan får du styr på din virksomheds CO2 aftryk | Høst de lavthængende frugter | Ugens virksomhed: Hydrema Group

 

Sådan får du styr på din virksomheds CO2 aftryk
Med støtte fra Industriens Fond har Fremstillingsindustrien og DI sammen med en række kompetente partnere udviklet projektet Klimaklar SMV, hvor 50 virksomheder i løbet af 2021 får hjælp til at beregne deres CO2 aftryk, kendskab til hvilke reduktionsmål de kan arbejde videre med og anbefalinger til markedsføring. Vi vil gerne bringe den viden vi har om projektet videre til så mange som muligt, og derfor inviterer vi jer hermed til det første webinar i en række af seks. Tilmelding sker på di.dk eller på Fremstillingsindustriens LinkedIn profil.

Høst de lavthængende frugter
Produktivitetsoptimering og lavthængende frugter lyder som en perfekt kombi, og nu kan du få hjælp til et forløb, der kan forbedre produktiviteten i din virksomhed. Der er tale om et individuelt virksomhedsforløb, der har til formål at skabe konkrete og markante resultater i din virksomhed, hvor produktiviteten skal forbedres med 25 procent eller mere. Hør mere her:

Ugens virksomhed: Hydrema Group
Ugens virksomhed er Hydrema, der udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner, udstyr og mineryddere. Hydrema råder over to fabrikker - en i Støvring ved hovedkontoret og en i Weimar, Tyskland. Siden 2007 har virksomheden beskæftiget næsten 50 tidligere soldater, hvoraf 15 aktuelt er på lønningslisten. Hør hele historien her:

Relateret indhold