13.04.21 DI Produktion Nyheder

Følg med i den nye miniserie: "Cirkulær industri"

Cirkulær industri: Klimapartnerskabet | Ny kvinde i bestyrelsen | Modularisering gav fremgang hos Danfoss

 

Cirkulær industri: Klimapartnerskabet
Vi har lanceret en miniserie på tre videoer, som vi kalder "Cirkulær industri". I den første video har vi interviewet Camilla Haustrup Hermansen, direktør og medejer i Plus Pack A/S. Camilla giver en status på Klimapartnerskabet for vand, affald og cirkulær økonomi og fortæller om Plus Pack's cirkulære rejse. Lyt med her:

Ny kvinde i bestyrelsen
Fremstillingsindustriens bestyrelse har fået et nyt medlem, og det er en stor fornøjelse, at vi kan byde direktør Helle Popp Bobach fra virksomheden Bobach Stålentreprise A/S velkommen. Hun er meget optaget af, at vi også i fremtiden har mulighederne for at bevare vores fremstillingsvirksomheder i Danmark. Hør mere her:

Modularisering gav fremgang hos Danfoss
Det er ikke en hemmelighed, at Danfoss er en dansk industrisucces. Men hvordan kan Danfoss blive ved? Modularisering er en del af svaret. Modularisering er ikke et nyt fænomen, men noget som mange store virksomheder har anvendt gennem en del år og opnået stor succes med. På dette inspirationswebinar den 15. april kan du blive klogere på princippet bag modularisering. Du tilmelder dig webinaret på di.dk.

Relateret indhold