20.04.21 DI Produktion Nyheder

Water Valley forener de gode kræfter i den danske vandsektor

Cirkulær industri | Medaljefest i København | Danske topledere i paneldebat

 

Cirkulær industri
Vi bringer i dag andet afsnit i miniserien "Cirkulær industri". I dette afsnit har vi interviewet Lars Schrøder direktør i Århus Vand og næstformand i Klimapartnerskabet for vand, affald og cirkulær økonomi. Lars fortæller om en stærk dansk vandforsyning, der med etableringen af Water Valley kan blive endnu stærkere. Lyt med her:

Medaljefest i København
Dygtige lærlinge fortjener at blive anerkendt for deres faglige kunnen. Derfor indstiller KSL - Københavns Smedelaug hvert år dygtige, nyudlærte svende til Håndværkerforeningens sølv- og bronzemedaljer for en særdeles veludført svendeprøve. Det er nu, du skal overveje, om du  har en nyudlært i din virksomhed, som skal vinde i år. Vi skal have indstillingerne senest på torsdag den 22. april 2021. 

Danske topledere i paneldebat
Hvordan bidrager man som leder til den bæredygtige omstilling af en virksomhed? Det, og mange andre spørgsmål, kan du få svar på, når DI inviterer til Net Talks den 26. april fra 9.30 til 10.30. På eventet diskuterer DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen spørgsmålet med topledere fra danske virksomheder. Hør mere her:

Relateret indhold