06.05.21 DI Produktion Nyheder

Hvorfor er det blevet et grundvilkår at arbejde med bæredygtighed?

Tip til at få bæredygtighed i din forretning | Sådan vælger du e-handelsplatform | Ugens virksomhed: Esbjerg Maritime Service A/S

 

Tip til at få bæredygtighed i din forretning
Gør det til en sport, involvér alle medarbejdere, start ikke for småt. Sådan lyder nogle af rådene fra Senior Director Simon Boas Hoffmeyer hos Carlsberg Group, Director Louise Koch i Dell Technologies samt adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI, der i DI Net Talks gav indspark til bæredygtighed i praksis hos store og små virksomheder. Hør her, når Lars Sandahl giver sit bud på, hvorfor det er blevet et grundvilkår at arbejde med bæredygtighed:

Sådan vælger du e-handelsplatform
Fremstilling- og produktionsvirksomheder kan drage stor nytte af B2B e-handel. Det skyldes, at kunder i både Danmark og i udlandet har fået smag for at researche og købe over nettet i deres professionelle virke. DI Handel afholder over den næste tid en række webinar, som giver dig indsigt i webshoppens byggesten. Næste webinar afholdes den 11. maj, og handler om valg af e-handelsplatform. Det er gratis for DI medlemmer at deltage, og du tilmelder dig på di.dk/digitaltsalg.

Ugens virksomhed: Esbjerg Maritime Service A/S
Denne uges virksomhed er Esbjerg Maritime Service A/S - forkortet EMS. Virksomheden er specialiseret i design og fremstilling af stålkonstruktioner, mekaniske løsninger og rørløsninger med særligt fokus på energi og den maritime sektor. Virksomheden har en vaske ægte rollemodel ansat, og det er deres kleinsmed Simon Nordstjærne Holm, som blev tildelt DI Sydvestjyllands lærlingepris 2020. Hør hele historien her:

Relateret indhold