18.05.21 DI Produktion Nyheder

Tilmeld dig webinar om stigende råvarepriser og lange leveringstider

Stigende råvarepriser og lange leveringstider | ROBOTBRAG 2021: 100 års fødselsdagsfest for robotterne | Vind hi Sustainable Development Award

 

Stigende råvarepriser og lange leveringstider
Kom med på vores webinar den 21. maj kl. 10.00 – 11.00, hvor vi sætter fokus på de stigende råvarepriser. Høje priser på råvarer, lange leveringstider og i sidste ende materialemangel og skuffede kunder er mulige konsekvenser af det marked, som mange producenter og underleverandører kigger ind i lige nu. Tilmeld dig webinaret på di.dk eller via Fremstillingsindustriens app.

ROBOTBRAG 2021: 100 års fødselsdagsfest for robotterne
Få inspiration til jeres næste skridt med robotter og automation ved ROBOTBRAG den 26. august 2021 hos Teknologisk Institut i Odense. Hør med her:

Vind hi Sustainable Development Award
Forberedelserne til årets store hi Tech & Industry Scandinavia er i fuld gang, og I kan allerede nu godt glæde jer til fantastiske dage i Herning den 5. -7. oktober. I år spiller Fremstilllingsindustrien en stor rolle på messen med både stand og konferencespor. Vi glæder os til at fortælle jer meget mere om alle vores aktiviteter på messen - så hold øje med vores kanaler.

Relateret indhold