15.06.21 DI Produktion Nyheder

Sådan udvider du dit forretningspotentiale på hi-messen

Udvid dit forretningspotentiale på hi-messen | Fællesstand på hi-messen | Ugens virksomhed: Beckhoff Automation A/S Denmark

 

Udvid dit forretningspotentiale på hi-messen
Når hi Tech & Industry Scandinavia slår dørene op den 5. til 7. oktober i Herning er det med en masse fede ting på hylderne. Én af dem er muligheden for at vinde dette års hi Sustainable Development Award og 50.000 kr, som er sponsoreret af Fremstillingsindustrien og DI. Hør om resten af mulighederne her:

Fællesstand på hi-messen
Som de tidligere gange på hi messen, vil der også denne gang være mulighed for at deltage på en fællesstand med andre virksomheder. Bag standen står Fremstillingindustrien og Danish Export Association. Standen er centralt placeret på en god lokation, og med et veletableret brand, som er med til at øge antallet af besøgende. Hvis du vil høre mere og sikre dig en stand, skal du kontakte Danish Export Association hvor projektleder Inge Lis Nielsen sidder klar til at hjælpe dig.

Ugens virksomhed: Beckhoff Automation A/S Denmark
Ugens virksomhed er Beckhoff Automation, som er én af udstillerne på dette års hi messe. Virksomheden er global spiller og udbyder af PC-baseret automationsteknologi med fysisk tilstedeværelse i mere end 75 lande. Virksomheden deltager på messen med en 180 m2 stor stand i det område der hedder ”Robotter & Automation”. Hør mere her:

Relateret indhold