10.08.21 DI Produktion Nyheder

Er du tilmeldt Fremstillingsindustriens årsdag?

Årsdag i Fremstillingsindustrien | Få tilskud til at spare energi | Spånligaen 2021

 

Årsdag i Fremstillingsindustrien
Velkommen tilbage efter en god lang sommerferie. Vi håber, I ligesom os har nydt en god sommer og er klar til at tage fat på arbejdet igen. Vi starter dagens udsendelse med at invitere jer til vores populære årsdag på Munkebjerg Hotel i Vejle den 16. september. Tilmeld jer via den invitation vi har sendt eller via vores App eller hjemmeside. Vi glæder os til at se jer.

Få tilskud til at spare energi
I næste uge åbner muligheden for at ansøge om penge til energispareprojekter. Det bliver sidste tilskudsrunde i år, men til gengæld er der afsat op til 450 mio. kr. i puljen. Energispareprojekter kan både sænke energiudgifterne og forbedre konkurrenceevnen, men bliver ofte ikke gennemført, hvis tilbagebetalingstiden er for lang. Tilskuddet giver kortere tilbagebetalingstider, så langt flere projekter kan blive til virkelighed. Hør mere her:

Spånligaen 2021
DAMRC inviterer ProduktionsDanmark til Spånligaen den 24. – 26. august i Herning. Spånligaen er stedet, hvor den spåntagende industri mødes, deler viden og ser demonstrationer af nye maskiner, værktøjer og køle- smøremidler. Der er  bl.a. mulighed for at opleve et verdensrekord forsøg, demonstrationer af den nyeste teknologi, og der tages spåner hele dagen. Se programmet for dagen og tilmeld dig som besøgende på spaanligaen.dk.

Relateret indhold