24.08.21 DI Produktion Nyheder

Tilmeld dig det fjerde Klimaklar SMV webinar

Dokumentér din virksomheds C02-udledninger uden at drukne i detaljerne | Lær at bruge blockchain kommercielt | Robotternes 100-års fødselsdag

 

Dokumentér din virksomheds C02-udledninger uden at drukne i detaljerne
Vi er klar med endnu et webinar om Klimaklar SMV. Webinaret afholdes den 9. september kl. 14:00 til 15:30. Denne gang tager vi fat på, hvordan man kan dokumentere sin virksomheds CO2-udledning uden at drukne i detaljerne. Du tilmelder dig webinaret på di.dk eller ved at søge på Klimaklar SMV. Alle er velkomne.

Lær at bruge blockchain kommercielt
Blockchainteknologien er blandt flest kendt som teknologien bag kryptovalutaen bitcoin, men teknologien har i dens DNA egenskaber som er særligt egnede til at løse konkrete forretningsudfordringer for danske virksomheder. Den 31. august 2021 inviterer DI Handel, Industriens Fond, CBS og Lifestyle & Design Cluster derfor til en digital konference om netop blockchain, hvor du får en introduktion til teknologien, og de mange muligheder teknologien giver din virksomhed i praksis. Tilmelding sker på DI Handels hjemmeside.

Robotternes 100-års fødselsdag
Nu er der ikke lang tid til. Torsdag den 26. august kan du være med til at fejre robotternes 100-års fødselsdag, når Teknologisk Institut og Dansk Robot Netværk (DIRA) atter åbner dørene til et brag af en robotfest i Odense. Som noget nyt er der skabt en læringsdag den 27. august, hvor der forventes besøg fra mindst 600 elever og studerende, der kan glæde sig til at blive klogere på robotteknologien. Vi ses i Odense.

Relateret indhold