26.08.21 DI Produktion Nyheder

Energipuljen er nu åben

Ansøg energipuljen nu! | Årsdag: Grøn omstilling som konkurrencefaktor | Ugens virksomhed: Polytech A/S

 

Ansøg energipuljen nu!
Nu er energipuljen åben, og det er muligt at søge penge til energispareprojekter. Det bliver sidste tilskudsrunde i år, men til gengæld er der afsat op til 450 mio. kr. i puljen. Den næste puljeåbning for Erhvervspuljen er åben fra den 17. august til 14. september og du finder information om, hvordan du ansøger på sparenergi.dk/erhvervstilskud.

Årsdag: Grøn omstilling som konkurrencefaktor
Glæd jer til Fremstillingsindustriens årsdag den 16. september kl. 13:00 - 22:00 på Munkebjerg Hotel i Vejle. Danmark har travlt, hvis vi skal nå at mindske vores CO2-udledninger med 70 procent hen mod 2030. Behovet for handling stiger dag for  dag, og vi skal kende de fremtidige betingelser, så samfundet kan fokusere og investere rigtigt. Du tilmelder dig dagen på ffi.di.dk eller app-en. Dagen er kun for medlemmer af Fremstillingsindustrien.

Ugens virksomhed: Polytech A/S
Ugens virksomhed er Polytech A/S med hovedkontor i Bramming men produktion, salg og distribution globalt. Polytech designer og producerer løsninger, der forlænger møllevingernes levetid og optimerer deres ydeevne. For Polytech er arbejdet med bæredygtighed et keypoint for deres forretning og konkurrenceevne. Hør mere om Polytech her:

Relateret indhold