02.09.21 DI Produktion Nyheder

Mød de nominerede til hi messens bæredygtighedspris

De fire nominerede til hi messens bæredygtighedspris | Eksportkonference: Rundt om Tyskland | Ugens virksomhed: Insatech

 

De fire nominerede til hi messens bæredygtighedspris
Hi Tech & Industry Scandinavia uddeler den prestigefyldte hi Sustainable Development Award, der tager afsæt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. De nominerede er: Insatech for udviklingen af en unik teknologi, der renser forurenet drikkevand nemt, billigt og miljøvenligt. Siemens Gamesa for i fællesskab med lokale partnere under navnet Uhre Wind Power at have etableret verdens første og største brintanlæg: Brande brint. Innocell for udviklingen af en superkondensator, der kan lagre store mængder energi fra bæredygtige kilder som sol og vind. Lyras for at skabe en enestående og effektiv metode til kold-pasteurisering, der uskadeliggør bakterier i væsker som mælk og juice.

Eksportkonference: Rundt om Tyskland
Fremstillingsindustrien og DI afholder eksportkonferencen: ”Rundt om Europa”, på hi messen den 5. oktober kl. 13.00 – 16.00, og alle er velkomne til at deltage. Dansk økonomi er afhængig af en stærk eksport, og Tyskland er som Danmarks største eksportmarked en oplagt mulighed for at skabe nye eksportkontakter. Du kan tilmelde dig konferencen på hi messens hjemmeside.

Ugens virksomhed: Insatech
Ugens virksomhed er Insatech, som er én af de fire nominerede til bæredygtighedsprisen på Hi messen. Lyt med her, når de fortæller om den løsning, der har givet dem en plads i finalen. Hør mere her:

Relateret indhold