21.09.21 DI Produktion Nyheder

Mød os på hi-messen

Mød Fremstillingsindustrien på hi messen | SMV:Eksport | Ejerlederkonference i DI

 

Mød Fremstillingsindustrien på hi messen
Der er ikke længe til, at hi messen finder sted i Herning, og i Fremstillingsindustrien glæder vi os til denne gang at spille en større rolle end nogensinde før. Helt konkret kan du møde os i Technomania området, hvor vi udstiller vores Klimaklar SMV projekt, og i Hal K udstiller vi med 10 af medlemsvirksomhederne på en stor fællesstand. På konferencedelen kan du også møde os. Som noget helt nyt er vi i år sponsorer af hi awarden sammen med DI. Her hædres og fremhæves de udstillere, der gør en særlig indsats for at integrere bæredygtig udvikling i deres virksomhed. Vinderen præmieres med 50.000 kr. Vi glæder os til at møde jer i Herning fra den 5. til 7. oktober.

SMV:Eksport
Nu kan din virksomhed få op til 50 procent medfinansiering af 500.000 kr. til en eller flere lokalansatte i udlandet. Projektet hedder SMV:Eksport, og giver mulighed for at omsætte din eksportstrategi hurtigere. Hvis du vil vide mere om, hvordan du får del i puljen, så kontakt DI. Du kan bl.a. også læse mere om, hvordan Novenco Building & Industry har fået foden indenfor på det store indiske marked ved hjælp af DI’s ’Own Man In India’-koncept.

Ejerlederkonference i DI
DI holder i år den populære Ejerlederkonference den 5. nov. kl. 09:00 - 16:00 i Industriens Hus i København, og du er hermed inviteret. På konferencen sætter vi fokus på, hvordan vi i Danmark opnår de bedste betingelser for ejerledede virksomheder, og hvordan vi i fællesskab kan sikre, at vi til alle tider har en velbalanceret og produktiv ejerstruktur, som skaber grundlag for velstand og sammenhængskraft i hele landet på tværs af brancher. Du kan se det fulde program og tilmelde dig dagen på di.dk.

Relateret indhold