30.09.21 DI Produktion Nyheder

Tilmeld dig ledelsesdag i Odense

Ledelsesdag i Odense | Tjek dit arbejdsmiljø | Ugens virksomhed: Alfa Laval

 

Ledelsesdag i Odense
Glæd dig til, at vi snart holder ledelsesdag, som i år finder sted den 14. oktober på Comwell H. C. Andersen i Odense. Temaet for dagen er grøn omstilling. Glæd dig også til at få gode råd og konkrete værktøjer med hjem, så din virksomhed kan komme i gang med klimarejsen. Du tilmelder dig ledelsesdagen på ffi.di.dk eller på app-en FFI Update.

Tjek dit arbejdsmiljø
Nu kan din virksomhed, helt gratis, få besøg af en konsulent til en gennemgang af arbejdsmiljøet i din virksomhed. Naturligvis med udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Der kan være store økonomiske besparelser i at sikre, at I er ajour i forhold til lovgivningen, og det vigtigste med besøget er, at I selv kan arbejde videre med at optimere jeres arbejdsmiljø.  Vil du have besøg i din virksomhed skal du skrive en mail til konsulenttjeneste@di.dk.

Ugens virksomhed: Alfa Laval
Ugens virksomhed er Alfa Laval, som kan glæde sig over, at de har årets lærling i DI Trekantområdet. Cuong Dac Vu kom til Danmark i 1992 fra Vietnam, han er gift og familiefar til fem børn. Han startede med at komme i lære som produktør hos Alfa Laval A/S i Kolding, og gik sidenhen i lære som industriteknikker. Begge uddannelser blev bestået med et flot 12-tal. Hør hele historien her:

Relateret indhold