27.01.22 DI Produktion Nyheder

Deltag i kurset "Kommunikation af bæredygtighed - undgå greenwashing"

Kommunikation af bæredygtighed | Startup puster nyt liv i gamle 3D-printere | Ugens virksomhed: LPM Production A/S


Kommunikation af bæredygtighed
Kurset ”Kommunikation af bæredygtighed – undgå greenwashing”, der afholdes den 28. februar og 17. maj, zoomer ind på, hvordan du kan kommunikere om din bæredygtige vision og dine produkter på en ansvarlig og troværdig måde, så du kan høste de konkurrencefordele, der ligger i at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Læs mere om kurset og tilmeld dig på di.dk.

Startup puster nyt liv i gamle 3D-printere
3D-print entusiasten Eyþór Rúnar Eiríksson, der startede som MADE-p.hd., har udviklet et nyt vision system, der kan sikre kvalitet i nye og gamle 3D-printere. Du kan se med og høre mere om Euler 3D i en mere uddybende video på made.dk. Her kan du også læse mere om, hvordan din virksomhed kommer med i et MADE Demonstrationsprojekt.

Ugens virksomhed: LPM Production A/S
Ugen virksomhed, LPM Production A/S, har igennem en årrække løftet et stort ansvar både med at uddanne faglærte og med at mindske virksomhedens klimaaftryk ved at producere så bæredygtigt som muligt. For den flotte indsats modtog LPM Production A/S i slutningen af 2021 DI’s initiativpris. Vi ønsker et stort tillykke med prisen!

Relateret indhold