03.02.22 DI Produktion Nyheder

Deltag i webinaret "Cirkulær økonomi i et forretningsperspektiv"

Webinar: Cirkulær økonomi i et forretningsperspektiv | Er din virksomhed fremtidssikker? | Ugens virksomhed: HiFlux Filtration A/S


Webinar: Cirkulær økonomi i et forretningsperspektiv
Cirkulær økonomi ændrer virksomheders markedsvilkår markant de næste år. I webinaret ”Cirkulær økonomi i et forretningsperspektiv” sætter vi derfor spot på cirkulær økonomi ud fra et virksomhedsperspektiv og de nye forretningsmodeller, der opstår. Webinaret afholdes den 16. marts kl. 15:00 – 16:00, og du kan læse mere og tilmelde dig på di.dk.

Er din virksomhed fremtidssikker?
Med forløbet Fremtiden Nu har Dansk Industri og Dansk Design Center afprøvet værktøjer som blandt andet Fremtidsscenarier og Designtænkning som redskaber til at skabe innovation og bedre konkurrenceevne. Vil du have råd og værktøjer til at fremtidssikre din virksomhed, så kan du deltage i webinaret ”Future-proof Your Business”, der afholdes den 31. marts kl. 9.30 – 11.30. Læs mere og tilmeld dig på ddc.dk.

Ugens virksomhed: HiFlux Filtration A/S
Gennem projekt Klimaklar SMV har HiFlux Filtration A/S arbejdet med deres CO2-aftryk. De har eksempelvis erfaret, at størstedelen af den samlede CO2-udledning kommer fra scope 3, primært fra indkøb af stål og plast. Hør mere om HiFlux Filtration A/S' rejse med projekt Klimaklar SMV på di.dk. Du kan også læse om det nye projekt Klimaklar Produktionsvirksomhed og tilmelde dig projektet på di.dk/klimaklar.

Relateret indhold