08.02.22 DI Produktion Nyheder

Gå en grønnere fremtid i møde med voucher fra SMV:Grøn

Puljen er åben for SMV:Grøn | Fremstillingsindustriens ledelsesdag | Få tilskud til at sparke den digitale omstilling i gang


Puljen er åben for SMV:Grøn
Grøn omstilling og bæredygtighed er blevet en integreret del af vores hverdag. Med en voucher fra SMV:Grøn kan din virksomhed gå en grønnere fremtid i møde - både hvis din virksomhed er nybegynder, eller hvis din virksomhed allerede arbejder med den grønne omstilling. Der er åbent for ansøgninger frem til den 18. februar 2022, så skynd dig ind og dyk ned i tilbuddene i SMV:Grøn på Virksomhedsprogrammet.dk.

Fremstillingsindustriens ledelsesdag
Glæd dig - Fremstillingsindustrien afholder sin årlige ledelsesdag den 3. marts 2022. På dagen bliver du blandt andet præsenteret for et on-stage live hack og bliver klogere på, hvordan hackerne kommer ind, hvilke metoder de kan finde på, og hvorfor det kan lade sig gøre. Så er du direktør, leder eller IT-ansvarlig, kan du læse mere, se programmet for dagen og tilmelde dig allerede nu på di.dk.

Få tilskud til at sparke den digitale omstilling i gang
Der er massere af muligheder for landets SMV’ere til at få tilskud til at sparke deres digitale omstilling i gang. Det fremgår af den netop offentliggjorte kalender for ansøgningsrunder i SMV:Digital, hvor der i løbet af foråret vil blive åbnet op for nye tilskud til SMV’eres digitalisering. Man skal være hurtig på tasterne for at få del i tilskuddene, så læs mere og få overblikket på di.dk.

Relateret indhold