22.02.22 DI Produktion Nyheder

Deltag i DI's årlige arbejdsmiljøkonference

DI’s arbejdsmiljøkonference | Arbejdsmiljø Roadshow gentager succesen | 10 gode råd om løn og arbejdstid


DI’s arbejdsmiljøkonference

Kom og hør om cybermobning, den hybride arbejdsplads, Vision Zero og tværkulturel ledelse, når DI afholder den årlige Arbejdsmiljøkonference den 2. marts 2022 på Hindsgavl Slot i Middelfart! Synet på arbejdsmiljø og arbejdsliv er i opbrud, og på konferencen adresserer vi nogle af de centrale udfordringer og muligheder. Læs mere, se programmet og tilmeld dagen på di.dk.

Arbejdsmiljø Roadshow gentager succesen
Hele 905 deltagere tog i mod tilbuddet om at besøge BFA Industri Arbejdsmiljø Roadshow 2022. På møderne fik deltagerne konkrete redskaber og inspiration til dialog og samarbejde om et godt arbejdsmiljø. Fik du ikke deltaget på dette års Arbejdsmiljø Roadshow, så kan du glæde dig til januar 2023, hvor arrangementet igen vil finde sted.

10 gode råd om løn og arbejdstid 
Tid er penge – brug derfor jeres lønningskroner så effektivt som muligt og overvej, om produktionen kan planlægges bedre og billigere. Du kan med fordel læse vores 10 gode råd om løn og arbejdstid, deltage i kurset ”I dybden med arbejdstidsregler – Industriens Overenskomst” den 2. marts og hente DI’s skabelon til lokalaftale om arbejdstid på di.dk.

Relateret indhold