24.02.22 DI Produktion Nyheder

Deltag i SMV dagen 2022

SMV dagen 2022 | Oplev R-22 - Nordens største robotmesse | Ugens virksomhed: Niebuhr Gears


SMV dagen 2022
 
SMV DAGEN 2022 er for dig, der mangler hænder og hoveder nu. For der er rift om dem i Danmark. Og hvis vi fremover skal levere løsninger på den grønne og digitale omstilling, er der brug for at handle nu. Det er gratis at deltage, så tilmeld dig nu og vær med torsdag den 10. marts fra 13:30 – 17:00 enten fra Sjælland, Fyn, Jylland eller online. Du kan læse mere, se programmet og tilmelde dig på di.dk.

Oplev R-22 - Nordens største robotmesse
Har du nogensinde overvejet, om du kan bruge robotter og droner i dit arbejde? Deltag i Nordens største robotmesse R-22 og få en helt unik indsigt i en verden fyldt med robotter, automatisering og droner. Om du er udstiller eller gæst, så skynd dig ind på roboticsevent.eu, hvor du kan læse mere og tilmelde dig messen, som afholdes 23. - 25. marts 2022 på Odense Congress Center.

Ugens virksomhed: Niebuhr Gears
Ugens virksomhed, Niebuhr Gears, var en af de 50 virksomheder, der deltog i projektet Klimaklar SMV. De har været særligt positive over at være en del af et struktureret forløb med andre, der har erfaring på området. Hør om, hvordan Niebuhr Gears' har haft gavn af projektet på di.dk, og læs om det nye projekt Klimaklar Produktionsvirksomhed på di.dk/klimaklar.

Relateret indhold