01.03.22 DI Produktion Nyheder

Deltag i webinar om mangel på arbejdskraft

Mangel på arbejdskraft | Kvalitetssikring i fremtidens produktion | En karriere i industrien


Mangel på arbejdskraft
Mangel på arbejdskraft er en af de helt store udfordringer, som danske virksomheder står midt i. Fremstillingsindustrien inviterer derfor til webinar om mangel på arbejdskraft den 11. marts kl. 10:00 – 11:00, hvor vi sætter fokus på, hvordan din virksomhed med fordel kan gøre brug af studerende. Du kan læse mere, se programmet og tilmelde dig webinaret på di.dk.

Kvalitetssikring i fremtidens produktion
Mulighederne er mange for at automatisere, optimere og udvikle produktionen. Ofte er udfordringen at sikre, at kvaliteten følger med. Onsdag den 9. marts kl. 10:00 – 15:00 afholdes MADE Open Lab, der sammen med en række spændende oplægsholdere og virksomheder dykker ned i denne udfordring. Læs mere og tilmeld dig på made.dk.

En karriere i industrien
Kampen om arbejdskraften er intens, og derfor skal et nyt initiativ i Sydøstjylland, Fabricate Now, øge de unges interesse for en karriere i industrien. Dette sker gennem historie, værkstedsarbejde og besøg på virksomheder. Læs mere om projektet og tilmeld dig på fabricatenow.dk, hvis din virksomhed skal være en del projektet.

Relateret indhold